Doortje in Australië, China & Marokko

Zonnetje op m‘n bol!

Omgekocht was ik bijna. Door mijn vader, om niet te gaan. ‘Je moeder geeft je het geld wel terug, blijf je gezellig bij ons.' Gezellig, zeker. Maar na weken van bittere kou - een beetje overdrijven mag wel na ooit meegemaakte temperaturen van -30c in Moskou - wil ik toch ook graag naar het zonnetje. Zes weken lang. Heerlijk wapperen in een zomers jurkje, rondhuppelen op mijn slippers, weer een beetje kleur op mijn lijf en een aantal leuke mates onderweg om mee op te trekken. Laat Australië maar komen!

Wat eerst drie maanden Australië en China zouden worden, zijn nu 6 weken East Coast geworden en 4 dagen Shanghai. Via Londen vlieg ik met KLM/Quantas naar Sydney (met een pitstop in Singapore), waar ik woensdag 6 februari om 19.30 uur lokale tijd aankom. Na een reis van dik 25 uur. Bah. Laat die comfortabele stoelen, zakken chips en films maar komen; stil zitten is een crime. Gelukkig zal ik genoeg lopen tijdens mijn meerweekse trip. Naja, dat ben ik van plan tenminste.

Wat ik precies ga doen weet ik nog niet. Maar Doortje zou Doortje niet zijn als ze niet al weken heeft zitten broeden op allerlei snode plannetjes. Nu nog hopen dat er leuke reismates zijn om die plannen mee uit te voeren. In ieder geval zal ik het grootste deel van mijn tijd in Queensland doorbrengen (het noordoosten). Zon, zee en strand. Een beetje regenwoud en tropische eilanden. Heb ik te veel gezegd? ☺

Tot mijn volgende blog; cheers mates!

No worries...

Marijn

Eeyy Doortje,

Ik ben dik jaloers dat je zo lang op vakantie gaat zeg! Ga je alleen of met een vakantiemaatje?

Ben benieuwd wat je allemaal mee maakt.

Groet,

Marijn

Renée

Jeetje wat een leuk verhaaltje, ik krijg er helemaal de reiskriebels van en zie je zo voor me in je zomerjurkje , slippertjes op een prachtig bountystrand....
Liefs van Renée

Heleen

Have fun! En ik wacht op je volgende blog!

Dikke tuut

Nienke

Heej Doortje!

Jeetje, wat ben ik vreseselijk jaloers... Alvast heel veel plezier in elk geval. Zes februari is al snel! Dan moeten we daarna maar eens een after-filmfestival-party plannen, jatochnietdan!?

Kus, Nienke

Rox

Heej Doortie, mooie site! Uiteraard zal ik je belevenissen 'down under' gaan volgen.. tot die tijd zal ik me nog gaan bezinnen op het onderwerp 'vermaak tijdens de vliegtuigvlucht'. 21 uur is namelijk wel erg lang!

xxies

De Spanhaakjes uit Apeldoorn

Hallo Door, wat een plannen je gaat dus echt toppie....
Zes weken lang Australie onveilig maken, wat een avontuur.Dit gaat helemaal goedkomen, leuk zou zijn een reismaatje dat zal ik helaas niet worden.Jerry kan
niet zonder mij...ik zie je 20jan. kletsen we
dan verder groetjes van ons allemaal Hilda

Rob Borfotografie

Mmmmmmh. Aussie... thats nice (spreek uit als Krokedile Dundee). Ja we zullen je dan missen bij 3voor 12, 6 weken geen prof. begeleiding . Dat wordt een spoed curcusje voor iedereen haha.

Lekker hoor

henk boomsma

Leuk geprobeerd Wopke, maar bad luck daddy Wop. Doortje gaat mooi 6 weken naar Australie. En wat is nou 6 weken, mijn meissie is bijna 9 maanden weggeweest. Pieter Jan is ook in Australie geweest en wil direct wel weer terug. Fantastisch land. Mocht ik je voor je afreist niet meer horen of zien. Have a big fun.

groet Annie en Henk

sybylle kroon

Ha die Doortje,
Veel plezier down under!
CU, Sybylle

Koen

Enjoy the ride! Tijdens de pitstop in Signapore nog tijd om snel een toeristische route door de stad te maken? Of blijft het bij de terminal van 't vliegveld? Ik ga je reisverhalen volgen!

Bye, Bye !

Marcella

Heej Doortje!

Wow, dat klinkt goed man! Superveel plezier, geniet optimaal! Maar dat moet vast lukken. Neem je op de terugweg wat zonnestraaltjes voor ons mee?

Njoy!

xx Marcella

Martine

Heel veel plezier daar! Ik zal je verhalen met plezier volgen! Cheers!

Jorn

Bedankt voor je berichtje op mn site? Heb je het gevolgd? Ik zal jou weblog zeker bijhouden! Mooie avonturen :) Ook nog de beste wensen! J

Floriske

Hé lieve Door,

Leuk verhaaltje! Ben ook benieuwd naar je verdere verhalen. Ik zal je missen, maar ik vind het super dat je gaat!
Liefs Floriske

ellen

lieve doortje
wat leuk om wat van je te horen!
heel veel plezier ! geniet er van
ik vertrek 1 februari naar ghana: ellenkooijman.waarbenjij.nu als je nog een gaatje hebt om de verhalen in west afrika te volgen!
liefs ellen

Arend

Hé Doortje,

Veel plezier in Oz!

Antsje

Heeeee Doortje, leuk van je te horen! Heel veel plezier op je reis. Super om je op deze manier te kunnen "volgen". Tot ziens en hard genieten! groetjes A.

Fenna

Hoi meid, wat geweldig en misschien weet je het nog. je had een tante die altijd maar op reis was. En het is heel goed met mij gekomen. Heel veel fun down under en de eastkust is geweldig.
Dikke knuffel Fenna

Tiny

Lieve Doortje,
Alvast heel veel plezier, we hopen dat je veel foto's maakt dan kunnen we hier ook nog even mee genieten. We kunnen haast niet wachten op je mooie verhalen.
Dikke kus van Lieuwe en Tiny

Riekje

Lieve Door,
Laat je vader maar "pruttelen", maar je weet hoe het gaat, vaders met dochters zien altijd apen en beren.
Je gaat straks 6 weken op avontuur en zult de tijd van je leven hebben, natuurlijk gaan we elkaar missen, maar we kunnen elkaar zien via de webcam. Zodat we toch even het gevoel hebben dat we dicht bij elkaar zijn. En voor dat je het weet, sluiten we elkaar ergens midden maart weer in de armen. Ik zie nu al uit naar je
volgende foto's en mooie verhalen.
Ik wens je een hele fijne tijd en genieten hoor!
Liefs mama

Wopke

Lieve Door,
Vaders zijn vaders, zijn vaders. Ik dus ook! Ik heb je het liefst maar om me heen. Ga nu maar gauw weg, en kom maar snel weer terug. Heb veel plezier en kom met veel verhalen bij mij terug.
Liefs papa

johan en Maja

Hoi Door, hier je oom en tante (haha), ga er lekker van genieten, deze ervaring kan straks niemand je meer afnemen. We gaan je reis volgen en maak er wat moois van!!
Dikke kus, Johan en maja

Yorin

Hee! wat goed dat je gaat zegt! *jaloers*
Ik ga je volgen, veel plezier daar!
Das vidanja!

kus! Yorin

p.s. dat zeg ik ook altijd tegen mensen die het koud vinden in Nederland, jij hebt nooit Moskou -30 meegemaakt....brrr

Marielle

Hej Doortje! Wat leuk dat je gaat reizen in Queensland! Als je zon, zee en strand wilt ben je daar op de goede plek! Oh wat had ik graag meegewild, het is een hemelse plek op aarde. Veel plezier hoef ik je niet te wensen want het wordt zeker weten top!!

Groetjes Marielle (ex-collega)

Laurens

Aaha, nog meer Liwaddurs in Queensland! Zeker gaan duiken (http://wereldreis.reismee.nl/reisverhaal/872/australi-no-worries/) !!!

Goede reis!

oh misschien leuk: http://hyves.reismee.nl :)

Doortje

Wat leuk, nog niet eens op vakantie en nu al zoveel redacties, bedankt! xxx

Frouke

Hee Door!

Ik wou je nog even een heeeele mooie reis toewensen!!

Liefs Frouke